­Access BARS Healing

­ En bars­behandling arbejder med 32 punkter på vores hoved, som, når de blive berørt, skaber en afslapning i både kroppen og i hovedet. Hvert af de 32 punkter repræsenterer et område i vores liv, f.eks. tristhed, glæde, penge, kontrol osv. Når punkterne berøres, og Bars aktiveres, er det, som om alle bekymringer og fastlåste synspunkter omkring det pågældende område giver slip. Du kan se dit liv fra en ny vinkel og får mulighed for at skabe den forandring, du måske altid har ønsket, men ikke formået at få til at ske.

Bars kan sammenlignes med en virus i en computer. Når Bars aktiveres, ødelægges alle de dårlige “programmer”. Gamle beslutninger, fastlåste meninger og negative historier, som man er vokset fra for længst, opløses og forsvinder. Den låste energi på pågældende område bliver sat fri. Man får simpelhen mere energi, mange oplever det som en følelse af større frihed og lethed.

Filosofien bag Bars er, at når du slipper alt det, du har taget til dig af andres meninger og følelser, eksempelvis angst el. angst for angsten, så bliver der plads til DIG. Og jo mere du er DIG, jo lettere og sjovere bliver livet.

Uanset om man vil udvikle sin forretning eller sit ægteskab, er stresset, angst eller afhængig af et eller andet, om det er børn og unge med selvværd­ og skoleproblemer eller mennesker med ADHD eller ADHD symptomer… Det er min erfaring, at de alle har glæde af Bars.